Banner
Dom > Производи >> Street Light >> LED Street Light

2017 бела боја украсна опција светло кућиште ЦОБ друмско и улицно светло ЛЕД

2017 бела боја украсна опција светло кућиште ЦОБ друмско и улицно светло ЛЕД
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Модел ФА-СЛ 3024 ЦЦТ. 2700К-6500К
Снага светиљке 100 В Индекс боја рендеринга > 80
ЛЕД чип Црее / Бридгелук / Пхилипс / Осрам / Епистар Материјал луминиум
Возач М В / Мосо / Сосен / Доне / Лизуо Потврда ЦЕ / ФЦЦ / РоХС / ЦЦЦ / ЦКЦ / ЕМЦ
Улазни напон 8 5-265В ИП рејтинг ИП65
Светлосни флукс. 12000 лм Гаранција 3 -5 година

COB led road and street light

Апликација


white road and street light led

COB led road and street light

COB led road and street light

информације о компанији


COB led road and street light

Флиинг Лигхтинг Цо, Лтд. Лоцира у Гузхен, Зхонгсхан, познатом светлосном граду у Кини.

Као искусан произвођач у изради вањских свјетала за скоро 10 година , Флиинг Лигхтинг је завршио стотине пројеката и добијао веома добру репутацију наших клијената из домаћих и иностраних земаља.

Уз брзу брзину развоја у посљедњих неколико година, Флиинг Лигхтинг је повећао регистровани капитал до РМБ50000000 и успоставио филијале у Хонг Конгу, Шензену, Гуанг Кси, Ху Нану итд., У међувремену, ми градимо нову фабрику више од 8000 М2 специјално произведених вањских свјетала које ће бити пуштене у употребу 2017.

Са стотинама квалификованих радника, моћним Р & Д тимом и савременим менаџментом у предузећу , Флиинг Лигхтинг је успешно завршио трансформацију од традиционалног фабричког до високотехнолошког произвођача модних производа. Флиинг Лигхтинг је стратешки партнер ЦАС-а (Кинеска академија наука), а 2016. године објавили смо наш зрел интелигентни систем осветљења и релевантне производе. Инсистирамо да ће висококвалитетни производи и стратешки развојни развој бити водећа наредна деценија.

У Гузхену, невероватном граду осветљења, имамо две продавнице за излазне уређаје са више од 300М2 изложбеног простора и хиљадама различитих узорака спољашњег светла.


Проојецт Цасе


COB led road and street light

Процес производње


COB led road and street light


Процес паковања


COB led road and street light


ФАК


COB led road and street light


1. Које се ваше тржиште претражује широм региона?

На нашим тржиштима широм свијета у сваком углу имамо искуство у бијелој коси скоро десет година у спољној трговини, а уз пораст наше клијенткиње, с нама смо сарађивали са купцима, произвођачима и дистрибутерима у свакој земљи да би достигли више од 18.000.

 

2. Која је ваша главна линија производа?

Углавном производимо одличне светиљке за сунчано и лед светло и индустријска расвета. Укључујући дневно спољно осветљење.

(сунчано / водио улицно светло, светло за сунчано светло / водено светло, светло за сунчано светло / лед светлост, соларна лампица / лед зидна лампа, лед светло заставу, лед диоде, лед тро-доказни свет, лед светло и још много тога.)

 

3. Да ли сте професионална фабрика или трговинска компанија?

Ми смо фабрика белих косе већ скоро десет година, пружамо услуге ОЕМ-а. Неки познати пројекти страних влада које често сарађујемо. Ако то учините, молимо посјетите нашу веб страницу.

 

4. Имате ли способност да вршите независно истраживање и развој?

У нашем одељењу за инжењерство има 8 људи, имамо истраживачке и развојне могућности. Такође редовно прикупљамо све повратне информације клијената, побољшање производа и развој нових производа. Такође одржавамо месечне нове лансирање производа.

 

5. Ако имам питање, желим савет како да вас контактирам?

Можете директно обавити главно испитивање и послати е-маил да нас консултујете.

 

6. Шта ћете пружати услуге?

Што се тиче дугорочне сарадње, боље је да нам кажете следеће информације, које врсте купаца сте, на пример ви сте фабрике, велетрговци, купци, дилери, потрошачи или инжењеринг, дизајн или дом? наравно, можемо Вам пружити детаљне информације о нама, али се надамо да можете и стрпљиво обавијестити ваше податке. Успоставили смо страницу са жалбама потрошача, ако нисте задовољни нашим услугама, можете нам директно да нам кажете путем е-маила или телефона. Одговоримо на сва питања за вас. Само наша порука: Са нама ваш новац за сигурно пословање!Да ли желите велепродајну 2017 бијеле боје украсне опасне свјетиљке кућиште цоб роад и улица свјетло лед урађено у Кини по ниској цијени од једног од водећих ЛЕД Хигх Баи Лигхт произвођача и добављача? Опремљен производном фабриком, ФЛИИНГ ОСВЕТЉЕЊЕ је увек на услузи.

Istraga