Dom > Производи >> On / Off Grid Solar System

Соларни систем високе снаге за кућну примену

Соларни систем високе снаге за кућну примену
Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Модел ФЛ-СХС01 ФЛ-ПОВЕР-3500ВА 24В ФЛ-ПОВЕР-5000ВА 48В
Соларна енергија Поли150в / 18в * 4ком Поли250в / 30в * 4ком Поли250в / 30в * 9ком
ГЕЛ Дееп Цицле батерија 200АХ / 12В * 1ком 200АХ / 12В * 2 ком 200АХ / 12В * 4 ком
Контролер ПВМ 30А12В * 1ком МППТ 60А 24В * 1ком МППТ 60А 48В * 2ком
Пуна снага 1920В 3840В 7680В
Инвертер 1500ВА 12В * 1ком 3500ВА 24В * 1ком 5000ВА 48В * 1ком
Баттери Бок Нула 2 ком батерија у једној кутији 4 ком батерија у једној кутији

Кратак увод


High Power Solar System

Соларни систем је нова врста система који штеди енергију и еколошки прихватљив. То је систем који користи ПВ модуле за претварање сунчеве светлости у електричну енергију. Састоји се од ПВ модула, контролера, батерије и претварача. Углавном се користи у неким даљинским и нестабилним областима.
Соларни ПВ системи су веома поуздани и чисти извор електричне енергије који могу одговарати широком спектру апликација као што су резиденција, индустрија, пољопривреда, сточарство итд.
Соларни систем се углавном користи за погон свих врста кућанских електричних уређаја и канцеларијске опреме, како би се решио проблем несташица електричне енергије без струје или људи који живе или раде на проблему са електричном енергијом


Главне предностиHigh Power Solar System

1. Сви системи имају ЛЦД дигитални дисплеј. (Може се видети стање рада система, као што су напон система, снага система, струја пуњења итд.)
2. Сви системи имају АЦ и ДЦ излаз, а такође имају и АЦ пуњач за сигурносну копију.
3. Када се електрична енергија искључи, може се аутоматски пребацити и искористити напајање батерије за покретање оптерећења. Када се напајање укључи и може се аутоматски пребацити и користити главну снагу (електрични електрични / електрични погон), у исто време пуњење батерије.
4. Претварач је чист синусни таласни претварач, он може да учита индуктивно оптерећење, као што је клима врло глатко.
5. Свака компонента има детектовану јединствену чип који се заштитио (заштита од пренапона, нисконапонски аларм, заштита од преоптерећења, заштита од пренапона, заштита од кратког споја итд)

6. Батерија за опцију, постоје многе врсте батерија које можете користити у систему, не само помоћу наше батерије.
7. Фелицитисолар соларни систем може лако надоградити конфигурацију, ми ћемо вам пружити професионални савјет у складу са вашим упитом.
8. Једноставна инсталација, ми ћемо вам обезбедити инсталацијске датотеке и податке.
9. Конкурентна цена са висококвалитетним соларним системом, професионалном технологијом и више функција од друге компаније.
10. Сигурно и лепо, наш инжењер дизајнирао је систем професионалном технологијом.
11. Дуг животни век, без проблема и без одржавања због висококвалитетних компоненти система.


Опис производа


High Power Solar System

(1) модул соларне ћелије

Соларни модули су главни дио, али и вриједност највиших компоненти соларне енергије, његова улога је претворити сунчеву зрачну енергију у ДЦ снагу.

(2) Соларни пуњач

Соларни пуњач, познат и под називом "ПВ контролер", чија је улога модул соларне ћелије за подешавање и контролу напајања, максимално пуњење батерије и заштита од пуњења акумулатора, заштита од пренапона. Поставите у великој температурној разлици, соларни регулатор треба да има функцију компензације температуре.

(3) Батерија

Њен главни задатак је складиштење енергије батерије како би се осигурало да струја ноћи или ноћи киша.

(4) Кутија за батерије и жице

Кутија за батерију је корисна за складиштење и коришћење батерије. Изабрали смо и специјалне ПВ жице за соларну електроенергетску мрежу.

(5) Офф-грид претварача

Офф-мрежни претварач је кључна компонента офф-грид система напајања, одговоран је за претварање једносмерне струје у изменичну струју за кориштење оптерећења АЦ. У циљу побољшања укупних перформанси система за производњу електричне енергије у фотоволтаичном систему како би се обезбедио дуготрајан стабилан рад електране, перформансе претварача су веома важне.


ФАК

П: Како могу да изаберем соларни систем за употребу?

О: Укупна електрична потражња (или "оптерећење") може израчунати вашег инсталатера. Мораћете да им дате информације као што су број светала, апарата итд. Према Вашем захтеву, можемо израчунати погодну за вас.

П: Каква су врста соларних система?
О: Постоје две врсте соларних система, од мреже и на повезивање мреже. На мрежним системима за повезивање, који се често налазе у изграђеним подручјима, снабдијевање соларне електричне енергије путем претварача директно у домаћинство или електричну мрежу ако систем обезбеђује више енергије него што је то потребно за кућну употребу. Искључени мрежни системи, такође зову самосталан систем, обично раде у удаљеним подручјима, далеко од линија за напајање или гдје је напајање непоуздано. Електрична енергија коју генерише систем обично се чувају у батеријској бази која се састоји од батерија дубоког циклуса који су погодни за поновљено дјелимично пуњење и пражњење.
П: Како могу да инсталирам соларни систем сама?
О: Фелицитисолар соларни систем се лако инсталира, можемо вам дати дијаграм везе за вас.
П: Шта може утицати на количину примљене соларне енергије?
О: Снага расположиве соларне енергије зависи од времена у години, времена дана и ширине генерацијске тачке. Количина произведене енергије може даље утицати на количину прашине и водене паре у ваздуху и на количину покривача облака.

П: Каква је ваша батерија?
О: Фелицитисолар батерија је гел батерија без одржавања у дубоком циклусу, боља од оловне батерије.
П: Која је гаранција за соларну енергију?
О: нудимо 2 године гаранције.
П: Какви су услови плаћања?
А: Т / Т, Л / Ц, западни синдикат, паипал, трговинска гаранција или готовина; 30% за депозит, салдо 70% пре испоруке.
П: Које је време испоруке?
А: 3 радног дана са акцијама након пријема уплате. Без залиха, 20 радних дана након пријема плаћања.Да ли желите велепродајни систем соларног система високе снаге за кућну примену направљен у Кини по ниској цијени од једног од водећих произвођача и добављача соларних система на мрежним / мрежним мрежама? Опремљен производном фабриком, ФЛИИНГ ОСВЕТЉЕЊЕ је увек на услузи.
Hot Tags: високонапонски соларни систем за произвођаче кућних апликација, добављаче, фабрике, велепродају, произведене у Кини, цена

Istraga

You Might Also Like