Banner
Dom > Производи

VODIO visoko Bej svetlo stambenih

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

NAJČEŠĆA PITANJA:

Q: Kako vek trajanja od visokog Bej luminaire LED sa AC direktno upravlja tehnologija?

A: Zahvaljujući AC direktno vozi tehnologiju, uklanja prebacivanja napajanje strujom koja utiče na životnog veka LED luminaire. Ona se takođe čuva jedinice za skladištenje energije (npr. elektrolitičke kondenzatori, transformatori, itd.) i visoko-tekuće napajanje uređaja (npr. napajanje tranzistora, MOS tranzistore, itd). Samim tim, to smanjuje gubitak pokretačka i povećava efikasnost energije. Na vek trajanja od vozila mogu istinski slaže sa LED perle. Pod dobar hladnjakom sistem upravljanja, životnog veka visoko Bej luminaire LED može potpuno da ostvari 50000 sati i veći.

Q: LED visokog zaliv luminaire AC direktno vozi tehnologija je non-izolovan, pa je to sigurno?

A: Većina od slabog napajanja LED visoke Bej pali na tržištu koje imaju prebacivanje napajanja koristi koji nisu izolovani topologija. Na kraju krajeva, izolovani prebacivanja elektrika je relativno manja u efikasnost, veća veličina i skuplje u troškove.

Pored toga, 100% nam AC direktno pokretačka Bej pramenovi upoznati sigurnosni standard i jačanje izolacije test.

Q: Tvoj AC direktni pokretačka visoko Bej luminaire usvajanja pored pijace u smislu treperenja zraka?

A: Do danas, ne postoji dokaz da je 100Hz zrak treperenja štetne za ljudsko telo. Naši proizvodi sve prošlo je Japan i nas LED standardni. Osim toga, imamo i ne-treperenja rešenje koje je dovelo elektrolitičke kondenzatori i pusteno CCC, sertifikacija.

==================================================================================

Jezgro nadležnošću

1. proizvod Core tehnologija

A. Jednostavno, istinski energetski efikasna i podnoљljivog:

Jednostavan i niži troškovi:

Nema prebacivanja napajanje, spasi instalaciju upravljačkog programa i glavno napajanje.

Istinski energetski efikasna i podnoљljivog:

U poređenju sa običan LED luminaire, nam AC direktni pokretačka LED visoke Bej je veća efikasnost blistava, viši faktor snage, veća optička konverzija odnos, spustite lumen amortizacije (LD) manje posluju trenutne i duži životni vek.

To je manje od 3% lumen amortizacije godišnje, i manje od 20% amortizacije lumen 8 godina. Mi smo stvarno zelene, i energetsko-efikasni!

B. Siguran, pouzdan i garancija

Sve Bej pramenovi su dizajnirane kao napon širok opseg i sa vek opc-a (overvoltage zaštitu kolo) kako bi se prilagodili fluktuacije napona i različite regione.

Nam LED visoke Bej luminaire ima varistors da biste izbegli grmljavine i do porasta, ima fitilj zaštititi od preterane struja i preterane toplote. Izolacija termo filma u sprečavanju curenja. I prošli su sve CE, CCC, takođe, UL, FCC za certifikaciju!

Kontrolu nad porast temperatura: 40 ° C, MOS tranzistor i IC montira odvojeno do

osigurao stabilan rad IC.

Garancija: Dokle god pet godina

C. Globalni jedini agent AC direktni tehnologija prolazio CAS

D. Industrija Trend: AC direktni pokretačka LED visoke Bej je je nepovratno trend, definitivno će postati konvencionalnih proizvoda na tržištu u bliskoj budućnosti!


Istraga