Dom > Производи

ЛЕД Хигх Баи хладњак

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

ФАК:

П: Како је животни вијек ЛЕД свјетиљке са високим заљевима са технологијом директне вожње?

О: Захваљујући технологији директне вожње АЦ, елиминише прекидач напајања који утјече на животни вијек ЛЕД свјетиљке. Такође штеди јединице за складиштење енергије (нпр. Електролитички кондензатори, трансформатори итд.) И високонапонске уређаје за напајање (нпр. Транзистори снаге, МОС транзистори итд.). Сходно томе, смањује губитак возача и повећава ефикасност. Животни вијек вожње може се истински поклапати са ЛЕД жицама. Под добрим системом за управљање топлотним судопером, животни вијек ЛЕД свјетиљке високог залива може у потпуности постићи 50000 сати и више.

П: ЛЕД светиљка Хигх Баи са технологијом директне вожње АЦ је неизолована, тако да је безбедна?

О: Већина светлосних свјетала са ниском снагом на тржишту које имају прекидаче напајања користе неизоловану топологију. На крају крајева, изоловано прекидачко напајање је релативно мање у ефикасности, веће по величини и трошкова у трошковима.

Поред тога, 100% наших АЦ светиљки за директну вожњу испуњавају сигурносни стандард и ојачавају тест изолације.

П: Да ли тржиште може прихватити вашу директну вожњу светиљке са високим заљевима у смислу фликера снопа?

О: До данас нема никаквог доказа да је 100 Хз светлост трепери штетно за људско тело. Наши производи су прошли Јапан и САД ЛЕД стандард. Осим тога, имамо и не-флицкер рјешење које додаје електролитичке кондензаторе и прошао ЦЦЦ, ЦЕ сертификат.

================================================== ================================

Наша основна компетенција

1.Тецхницал платформ

Подржан од ЦАС (Кина Академија наука), УСТЦ (Универзитет за науку и технологију Кине) и Адванцед Тецхнологи Институте УСТЦ-а, савршено смо уградили техничко рјешење Г13 у наше модуле високих свјетлосних ефеката ЕПЦ (Енерги Перформанце Цонтрацтинг.

2. Основна технологија производа

А. Једноставна, стварно енергетски ефикасна и издржљива:

Једноставни и нижи трошкови:

Нема прекидачког напајања, уштедите инсталацију управљачког програма и кутије за напајање.

Стварно енергетски ефикасан и издржљив:

У поређењу са стандардним ЛЕД светиљком, наш висококвалитетни АЦ директни погон има већу светлосну ефикасност, већи фактор снаге, већи оптички конвертерски однос, мању амортизацију лумена (ЛД) мању радну струју и дужи век трајања.

Има мање од 3% амортизације лумена годишње, а мање од 20% амортизације лумена за 8 година. Заиста смо зелени и енергетски ефикасни!

Б. Сигуран, поуздан и гаранција

Сва светла за улепшавање су дизајнирана као широк опсег напона и са ОПЦ (пренапонском заштитном кругом) како би се прилагодили флуктуацији напона и различитим регионима.

Наш ЛЕД светиљка високе светиљке има варисторе да би се избегло гром и талас, има осигурач за заштиту од прекомерне струје и прегревања. Термоизолација изолације за спречавање цурења. И сви су прошли ЦЕ, ЦЦЦ, РоХС, УЛ, ФЦЦ сертификат!

Контрола температуре пораста: 40 ° Ц, МОС транзистор и ИЦ су засебно монтирани на

Обезбедити стабилан рад ИЦ-а.

Гаранција: До пет година

Ц. Глобални једини агент технологије директне вожње АЦ од ЦАС

Д. Индустријски тренд: директна вожња ЛЕД високог залива је неповратан тренд, сигурно ће постати главни производ на тржишту у блиској будућности!


Да ли желите да велепродаја водите хладњака високог залива направљеног у Кини по ниској цени од једног од водећих произвођача и добављача ЛЕД-а Хигх Баи Лигхт Фиттингс? Опремљен производном фабриком, ФЛИИНГ ОСВЕТЉЕЊЕ је увек на услузи.

Hot Tags: Произвођачи високог залива хладњака, добављачи, фабрике, велепродаја, произведени у Кини, цена

Istraga

You Might Also Like