Dom > О нама > профил компаније

IMG_0769IMG_0769

Флиинг Лигхтинг је искусан произвођач на тржишту соларне и ЛЕД расвете, обухватајући осветљење путева, осветљење зграда, расвету пејзажа и пројекте осветљења баште, итд. Флиинг Лигхтинг се посвећује пружању низа услуга за пројекте вањске расвјете.


Придржавајући се принципа оријентације ка квалитети у производњи и купцу први пут у служби, Флиинг Лигхтинг је успјешно завршио стотине инжењерских пројеката вањске расвјете и остварио продају од 800 милиона. За његов брзи развој, Флиинг расвјета осваја не само велику репутацију међу купцима и трећим странама, већ и сљедбеницима који уче из њега.


Са стотинама квалифицираних радника, снажним тимом за истраживање и развој и модерним менаџментом у предузећу, Флиинг Лигхтинг је успјешно завршио трансформацију од традиционалне фабрике до модерног произвођача високе технологије. Флиинг Лигхтинг је стратешки партнер ЦАС-а (Кинеске академије наука), а 2016. године објавили смо наш зрели интелигентни систем осветљења и релевантне производе. Ми инсистирамо да ће висококвалитетни производи и високотехнолошки развој бити стратигични за нашу наредну деценију.


Верујемо да су науке стварале будућност. Од почетка до бескрајне будућности упорно инсистирамо на производњи квалитетних производа. Нема сумње да ће добра цена и супериод услуге бити пружени и нашим клијентима како би вам олакшали посао!