Dom > О нама

未标题-2_24

Летећа расвета Цо., Лтд. лоцира се у Хенг Лан-у, Зхонгсхан, Кина.


Као искусан произвођач у изради спољних светала 10 година, Флиинг Лигхтинг је завршио хиљаде пројеката и стекао врло добру репутацију наших клијената из домаћих и иностранства.

Поред редовних производа за уличну расвету, Флиинг Лигхтинг је 2016. објавио нову високобродску серију са високотехнолошким елементима из ЦАС-а (Кинеска академија наука), а такође је представио Флиинг ПЛЦ интелигентни систем уличног осветљења 2017. године, 2018. године проширујемо наше пословање на паметни СХС ( соларни кућни систем) и ПИЦО производи. Са моћним тимом за истраживање и развој и модерним менаџментом у предузећу, Флиинг Лигхтинг је успешно завршио своју трансформацију из традиционалне фабрике у модерног произвођача високе технологије.


Летећа расвета је агресивно предузеће, инзистирамо на високој квалитети стратегије у расту, прихватамо ОЕМ наруџбе и пружамо услугу након продаје током целог пута сарадње. Ми тежимо да будемо лидери у осветљењу будућности и будемо међународно предузеће, наша мисија је да учинимо ваше предузеће како би било једноставно!